Κωδικός εξουσιοδότησης για .com, .net .biz, .us, .org, .name, .info

 

IΠροκειμένου να μεταφέρετε ονόματα .COM, .NET, .INFO ή άλλες διεθνής καταλήξεις στην ZiZ,  χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον τρέχοντα καταχωρητή σας και να ζητήσετε τον κωδικό εξουσιοδήτησης του ονόματος (Κωδικός EPP ή Authorization Code ήauth code ή Authinfo.


 

Μπορείτε να δείτε παρακάτω μια λίστα από γνωστούς καταχωρητές ονομάτων

4Domains.com
Για αυτόν τον καταχωρητή, ο κωδικός Εξουσιοδότησης είναι ο κωδικός διαχείρισης του ονόματος.

 

Address Creation
Στείλτε email στην τεχνική υποστήριξη στο support@addresscreation.com από την διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος, γράφοντας τα στοιχεία του διαχειριστή του ονόματος και ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης.

 

AIT Domains
Στείλτε email στην υποστήριξη κατοχυρώσεων στο http://aitdomains.com/tickets.htm από την διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος και ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης.

 

AW Registry
Στείλτε email στην τεχνική υποστήριξη στο support@awregistry.net από την διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος και ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης.

 

BulkRegister.com
Στείλτε email στο domainsupport@bulkregister.com από την διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος. Αν ως επαφή διαχειριστή φαίνεται ο μεταπωλητής, καλέστε ή στείλτε email στον μεταπωλητή και ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης.

 

Directi.com
Συνδεθείτε στο πάνελ διαχείρισης στην διεύθυνση http://manage.directi.com/customer πηγαίνετε Domains » Search » Domain Registration Search, και ψάξτε γαι το όνομα που επιθυμείτε να μεταφέρετε. Στην λίστα "Orders List View" που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στο Όνομα. Στην επόμενη σελίδα θα βρείτε το "Domain Transfer Secret" από το οποίο θα παραλάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης.

 

DirectNIC.com
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην διεύθυνση https://secure.directnic.com/myaccount/. Υποβάλετε ένα αίτημα προβλήματος (Trouble Ticket) ζητώντας τον κωδικό εξουσιοδήτησης. Ο κωδικός εξουσιοδότησης είναι συνήθως τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματος και το id του ονόματος (διαθέσιμο αναζητώντας το ονομά σας στον ιστότοπο του μητρώου).


Domain
 Monger
Ανοίξτε ένα αίτημα υποστήριξης στην διεύθυνση http://manage.domainmonger.com/contactus.html ζητώντας τον κωδικό εξουσιοδότησης (Auth Code).

 

Dotster®
1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην διεύθυνση http://www.dotster.com. 

2. Από την γρήγορα λίστα, κάντε κλικ στο όνομα που επιθυμείτε να μεταφέρετε

3. Κυλίστε κάτω στο "Domain Detail Page" κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Request Transfer Authorization Code" για να παραλάβετε τον κωδικό Auth. Ο κωδικός θα σταλεί στο email του διαχειριστή του ονόματος σε μερικά λεπτά.

EnCirca
Η EnCirca απαιτεί από τους καταχωρούμενους να ορίσουν τον κωδικό εξουσιοδότησης από μόνοι τους. Για να ορίσετε έναν κωδικό auth, απλά συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην διεύθυνση  https://www.encirca.biz/myaccount/ και τροποποιήστε το όνομα επιλέγοντας 'modify domain'. Εισάγετε τον επιθυμητό κωδικό auth στο πεδίο "Authorization Info", επιλέξτε 'continue' και μετά 'commit' για να σώσετε τις αλλαγές.

GoDaddy

Συνδεθείτε στο GoDaddy για να ελέγξετε τα ονόματά σας. Επιλέξτε το όνομα το οποίο θέλετε να μεταφέρετε και θα δείτε "Authorization Code: Send by Email". Επιλέξτε "Send by Email". Κάντε κλικ στο OK για να λάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης.


Joker.com

Συνδεθείτε στην διεύθυνση http://www.joker.com και πηγαίνετε στο service zone για να βρείτε το επιθυμητό όνομα. Κάντε κλικ στο "AUTH-ID".


Melbourne IT

Στείλτε email στην διεύθυνση das@melbourneit.com.au γράφοντας το Όνομα (Domain Name) και το κλειδί σας (Registry Key) και ζητήστε τον κωδικό Auth. Ο κωδικος εξουσιοδότησης θα σταλεί στην διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος.


Names4Ever.com

Ο κωδικός εξουσιοδότησης στο Names4Ever.com είναι ο κωδικός του λογαριασμού σας.

 

NamesDirect

1. Συνδεθείτε στην διεύθυνση at http://www.namesdirect.com/manage/.

2. Στην γρήγορη λίστα κάντε κλικ στο όνομα που επιθυμείτε να μεταφέρετε.

3. Κυλίστε κάτω και κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Request Transfer Authorization Code" για να παραλάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης. Ο κωδικός θα σταλεί απευθείας στν διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος.


NameScout
Στείλτε ένα email στην διεύθυνση service@namescout.com από την διεύθυνση email του ιδιοκτήτη ονόματος. Στο αίτημά σας γράψτε το όνομα για το οποίο επιθυμείτε να λάβετε κωδικό εξουσιοδότησης.

 

Name Secure

Στείλτε ένα email στην διεύθυνση NameSecure Customer Service γράφοντας το όνομα για το οποίο επιθυμείτε να λάβετε κωδικό εξουσιοδότησης.


NameZero

  1.  Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο http://www.namezero.com/login.php.
  2. Κάντε κλικ στο όνομα το οποίο επιθυμείτε να μεταφέρετε στην ZiZ.

  3. Στην σελίδα "Domain Detail", κατεβείτε χαμηλά και κάντε κλικ στο "Request Transfer Authorization Code" για να λάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης. Ο κωδικος εξουσιοδότησης θα σταλεί στην διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος.

 

Network Solutions®
Καλέστε την Network Solutions στην 24ωρη γραμμή βοήθειας στο (888) 642-9675. Ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης για ένα συγκεκριμένο όνομα. Θα στείλουν τον κωδικό εξουσιοδήτησης στην διεύθυνση email του διαχειριστή του ονόματος.

 

Register.com
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην διεύθυνση http://mydomain.register.com/. Από την διαχείρηση του λογαριασμού, κάντε κλικ σε ένα όνομα για να δείτε τις λεπτομέρειες του. Ο κωδικός εξουσιοδότησης είναι στην λίστα λεπτομερειών του ονόματος.

 

Stargate
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην διεύθυνση https://www.stargateinc.com/us/account/login.asp. Κάντε κλικ στο "Get AuthInfo Code."

 

Tucows Open SRS
Ο κωδικός Auth βρίσκεται στον λογαριασμό σας, στις λεπτομέρεις του ονόματος στην διεύθυνση http://manage.opensrs.net. Ζητήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας από τον μεταπωλητή.

 

Verio
Ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης του ονόματος στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση domreg@verio-hosting.com  από την διεύθυνση email του διαχειριστή. Θα σταλεί ο κωδικός στο ίδιο email.

 

Yahoo! Domains

  1. Συνδεθείτε στο πάνελ διαχείρισης Yahoo! Business Control Panel. (θα ζητηθεί να εισάγετε το Yahoo! ID και τον κωδικό σας).

  2. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Domain Control Panel" κάτω από το όνομα.

  3. Στο πάνελ διαχείρισης του Ονόματος, κάντε κλικ στο "View Your Authorization Code."

Σας βοήθησε αυτή τη απάντηση;

Επίσης Διαβάστε

What is the cost of transfering Domain Names ?

The transfer of a domain name to us is absolutely free for the most of the TLD's. The charge...

How can I renew my Domain Name(s) manually

If you wish to renew your domain(s) name manually, please go to: - Client area (login to)- My...

How fast is the response to support requests?

The answer is that it depends on the type of problem.In most cases we provide the response /...

Εκκαθάριση DNS (Flush DNS)

Windows 98/NT/2000/XP Flush DNS Για να...

How can activate the auto renew function for my domain names?

ALL THE DOMAIN NAMES HAS THE AUTO RENEW FUNCTION ACTIVE BY DEFAULT. If you have deactivate the...