Τι είναι οι κατηγορίες Nexus C11, C12, C21, C31, C32;

Η Αμερικανική προδιαγραφή Nexus, καθορίζει ότι όλοι οι καταχωρημένοι πρέπει να εμπίπτουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για να κατοχυρώσουν ένα όνομα με κατάληξη .US :

  1. Ένα φυσικό πρόσωπο (i) που είναι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών (κατηγορίας C11), ή (ii) ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ή κάποιων άλλων εδαφών της. (κατηγορίας C12).

  2. Ένας Οργανισμός που βρίσκεται σε κάποια από τις πενήντα (50) πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, στην περιοχή της Κολούμπια ή σε οποιοδήποτε εδάφη που κατέχονται ή οργανώνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή διαφορετικά που έχουν συσταθεί βάση της νομοθεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, την περιοχή της Κολούμπια ή οποιονδήποτε εδαφών που κατέχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή Ομοσπονδιών ή πολιτειών ή τοπικού κυβερνητικού φορέα ή πολιτικής υποδιαίρεσης αυτού (C21).

  3. Η οντότητα του οργανισμού που έχει μια καλόπιστη παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή σε κάποια από τις περιοχές της και τα εδάφη της (i) Τακτικά συμμετέχει σε νόμιμες δραστηριότητες (πωλήσεις αγαθών ή υπηρεσιών ή άλλες δραστηριότητες, εμπορικές ή μη εμπορικές, συμπεριλαμβανομένων των μη -κερδοσκοπικών σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες) (κατηγορίας C31), ή (ii) έχει ένα γραφείο ή άλλες εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ (της κατηγορίας C32).

Σας βοήθησε αυτή τη απάντηση;

Επίσης Διαβάστε

Πως μπορώ να ανανεώσω το Όνομα Χώρου μου (domain name) χειροκίνητα;

Αν επιθυμείτε την χειροκίνητη ανανέωση ενός ή περισσοτέρων ονομάτων, ακολουθήστε τα παρακάτω...

Πως μπορώ να δηλώσω το site μου στις μηχανές αναζήτησης;

  Οι μηχανές αναζήτησης είναι πραγματικά πάρα πολλές και μια αναζήτηση στο Google θα σας...

Ενημέρωση των name servers

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το πακέτο φιλοξενίας σας με κάποιο όνομα που έχετε στην κατοχή...