Τι είναι οι κατηγορίες Nexus C11, C12, C21, C31, C32;

Η Αμερικανική προδιαγραφή Nexus, καθορίζει ότι όλοι οι καταχωρημένοι πρέπει να εμπίπτουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για να κατοχυρώσουν ένα όνομα με κατάληξη .US :

  1. Ένα φυσικό πρόσωπο (i) που είναι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών (κατηγορίας C11), ή (ii) ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ή κάποιων άλλων εδαφών της. (κατηγορίας C12).

  2. Ένας Οργανισμός που βρίσκεται σε κάποια από τις πενήντα (50) πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, στην περιοχή της Κολούμπια ή σε οποιοδήποτε εδάφη που κατέχονται ή οργανώνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή διαφορετικά που έχουν συσταθεί βάση της νομοθεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, την περιοχή της Κολούμπια ή οποιονδήποτε εδαφών που κατέχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή Ομοσπονδιών ή πολιτειών ή τοπικού κυβερνητικού φορέα ή πολιτικής υποδιαίρεσης αυτού (C21).

  3. Η οντότητα του οργανισμού που έχει μια καλόπιστη παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή σε κάποια από τις περιοχές της και τα εδάφη της (i) Τακτικά συμμετέχει σε νόμιμες δραστηριότητες (πωλήσεις αγαθών ή υπηρεσιών ή άλλες δραστηριότητες, εμπορικές ή μη εμπορικές, συμπεριλαμβανομένων των μη -κερδοσκοπικών σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες) (κατηγορίας C31), ή (ii) έχει ένα γραφείο ή άλλες εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ (της κατηγορίας C32).

Σας βοήθησε αυτή τη απάντηση;

Επίσης Διαβάστε

Πως μπορώ να δηλώσω το site μου στις μηχανές αναζήτησης;

  Οι μηχανές αναζήτησης είναι πραγματικά πάρα πολλές και μια αναζήτηση στο Google θα σας...